Home » News

PAN Amsterdam 2023

Dit is een van de nieuwe werken die te zien zijn op de kunstbeurs PAN Amsterdam bij ZERP Galerie, stand 126! Van harte welkom van 19 t/m 26 november in de RAI Amsterdam!

KunstRAI 2023

Dit is een van de nieuwe werken die te zien zijn op de KunstRAI bij Zic Zerp Galerie, stand 86! Van harte welkom van donderdag 4 mei tot en met zondag 7 mei 2023 in de RAI Amsterdam!

Highlights bij Stadsmuseum Harderwijk

De solo-tentoonstelling ‘Saskia Boelsums – Highlights’ is van 13 januari t/m 5 maart 2023 te zien in Stadsmuseum Harderwijk. Een selectie landschapsfoto’s uit verschillende periodes, van puur fotografisch tot zeer schilderachtig. De tentoonstelling, die mede op initiatief van het ledenblad Kampioen van de ANWB wordt georganiseerd, is gratis toegankelijk. Van harte welkom!

PAN Amsterdam 2022

Dit is een van de nieuwe werken die te zien zijn op de kunstbeurs PAN Amsterdam bij ZERP Galerie, stand 128! Van harte welkom van 20 t/m 27 november in de RAI Amsterdam!

Kunstcollectie gemeente Amstelveen

Dit werk wordt toegevoegd aan de kunstcollectie van de gemeente Amstelveen! Voor de tentoonstelling bij Museum JAN afgelopen zomer, heb ik nieuw werk gemaakt in en rond Amstelveen. De Adviescommissie Beeldende Kunst heeft ‘de Oeverlanden’ aangekocht nadat het Amstelveense publiek dit werk als favoriet heeft gekozen

Solotentoonstelling Galerie ZERP

Bij Galerie ZERP Rotterdam is van 12 t/m 23 oktober 2022 mijn solotentoonstelling ‘Saskia Boelsums – Kleurrijk Landschap’ te zien. Woensdag t/m zondag open vanaf 11.00 uur. Van harte welkom!