Home » News

Artist of the year 2020!

Live in the Dutch radio show Spraakmakers on NPO Radio One I heard that I was chosen by jury and public as the winner of the election Artist of the Year 2020! Thank you very much for your support and votes!

Drents Museum heropent mijn solo-expositie in KINK en verlengt Barbizon van het Noorden

Landscape revisited
Van 2 t/m 27 juni heropent het Drents Museum mijn solo-expositie ‘Landscape revisited’ in de tentoonstellingsruimte KINK. Reserveren is niet nodig en je hebt geen online ticket nodig. De toegang is gratis.

Openingstijden
Van 2 tot en met 13 juni is KINK geopend van 14.00 tot 17.00 uur.
Van 16 tot en met 27 juni is KINK geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Op zondag en maandag gesloten.
Kijk voor meer informatie op https://drentsmuseum.nl/nl/kink/saskia-boelsums-landscape-revisited

Barbizon van het Noorden
Ook de tentoonstelling Barbizon van het Noorden in het Drents Museum heropent. Deze expositie over de ontdekking van het Drentse landschap is verlengd tot en met 13 september 2020. Een van de tentoongestelde werken is mijn foto Erica die onlangs door het museum is aangekocht.
Deze expositie kun je alleen op afspraak bezoeken. Een ticket koop je via de website van het museum: https://drentsmuseum.nl/nl/tentoonstellingen/barbizon-van-het-noorden

Landschappen in het Rensenpark

Van 7 maart tot 10 juni presenteert de stichting Pentafoor mijn werk in de openluchttentoonstelling Landschappen in het Rensenpark, de voormalige dierentuin in het centrum van Emmen. De expositie wordt zaterdag 7 maart om 15.00 uur geopend in het CBK Rensenpark (Hoofdstraat 18) door Robert Kleine, wethouder Kunst en Cultuur. Van harte welkom!

ZERP Galerie Rotterdam

Van 2 februari t/m 29 maart is mijn werk te zien bij ZERP Galerie Rotterdam. Samen met werk van Wout Berger, Hans Withoos, Noor Damen, Margriet Smulders en Rob Buelens. Opening zondag 2 februari van 15.00 tot 17.00 uur. Van harte welkom!

Te gast in het Drents Museum

Op zondag 15 december vertel ik van 14.00 tot 15.00 uur meer over mijn werk in de Statenzaal van het Drents Museum. Van harte welkom! https://drentsmuseum.nl/nl/activiteiten/te-gast-saskia-boelsums Tot en met 22 maart 2020 is in het Drents Museum de tentoonstelling ‘Barbizon van het Noorden – De ontdekking van het Drentse landschap’ te zien. Met werk van onder andere Jozef Israëls, Hendrik Willem Mesdag, Max Liebermann en het nieuw verworven schilderij van Vincent Van Gogh ‘Onkruid verbrandende boer’. Ook mijn aangekochte werk is te zien in deze tentoonstelling!

Barbizon van het Noorden

Vanaf vandaag is de prachtige tentoonstelling ‘Barbizon van het Noorden – De ontdekking van het Drentse landschap 1850-1950’ te zien in het Drents Museum. Ook mijn door het museum aangekochte werk heeft een geweldige plek gekregen! www.drentsmuseum.nl